Λίγα λόγια για να μας γνωρίσετε καλύτερα.

H επιχείρηση μας ξεκίνησε τις δραστηριότητες της ως ένα μικρό κατάστημα στα Λ.Αιδηψού και παράλληλα στη περιοχή της Χαλκίδος.Πλέον η βάση μας βρίσκεται αποκλειστικά στην Αιδηψό.

Ιδρύθηκε το 1982 από την Παναγιώτα Αναγνώστου και τον Αθανάσιο Αναγνώστου,παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Χάλκις και της Καστοριάς.Ανήσυχο πνεύμα ο ίδιος δεν σταμάτησε να ψάχνει τρόπους ώστε να μπορεί να προσφέρει την απόλυτη αθλητική κάλυψη στην τοπική κοινωνία των Λ.Αιδηψού και όχι μόνο.

Εμείς τα παιδιά τους συνεχίζουμε πλέον αυτήν την προσπάθεια-παράδοση στο αθλητικό τομέα,προσαρμοσμένοι στην εποχή και σεβόμενοι τις δυσκολίες και απαιτήσεις του κοινού. Η ανάγκη της εποχής,η δική μας ανάγκη να πάμε ακόμα παρακάτω μας οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου μας ηλεκτρονικού καταστήματος,με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε αθλητικό εξοπλισμό.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις αντιπροσωπείες των μεγαλύτερων αθλητικών εταιρειών στην Ελλάδα όπως:

ADIDAS, ADMIRAL, AMILA, BODY TALK, CHAMPION, CONVERSE, ERREA, FILA, GIVOVA, LEGEA, PATRICK, RAMOS, REEBOK, ROBE DI KAPPA, RUSSELL ATHLETIC, SPALDING και πολλές άλλες

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί κύριο σημείο των δραστηριοτήτων μας και υποσχόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη ανταπόκριση προς εσάς.

Τέλος ευχαριστούμε για όλα τα χρόνια στήριξή σας!